Διαθέτουμε τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής με σκοπό την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση σας: 



1. Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω Courier

 Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, καταβάλλεται στον υπάλληλο της Courier την στιγμή που την παραλαμβάνετε. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν.



2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας και να μας αποστείλετε με email στο info@gatzelis-shoes.gr το καταθετήριο της τράπεζας. Στο καταθετήριο, κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι: 

AlphaBank : IBAN: GR05 0140 251 02510 0232 00013 95



3. Μέσω πιστωτικής κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα gatzelis-shoes.gr σας παρέχει την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, μέσω του e-Commerce Alphabank. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.
Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο μόνο και αν το έχετε ζητήσει στην παραγγελία σας. Για παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.



4. Μέσω PayPal

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας gatzelis-shoes.gr σας παρέχει την δυνατότητα να πληρώσετε μέσω της πλατφόρμας του PayPal. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PayPal ενδέχεται να πρέπει να κατέχετε ή να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό στην υπηρεσία αυτή και είναι υποχρέωσή σας να γνωρίζετε τυγχόν έξοδα μεταφοράς ποσού που θα σας επιβαρύνουν. Η "εταιρεία" μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τις χρεώσεις του PayPal για χρήση της υπηρεσίας του.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες στη σελίδα των προσωπικών δεδομένων μας.