Ευχαριστούμε που επιλέξατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Gatzelis-shoes.gr

Ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας εντός 15 ημερών από τη μέρα παραλαβής τους, αποστέλλοντας τα ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

ΓΚΑΤΖΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. 

ΑΜΑΛΙΑΣ 26 ΝΑΥΠΛΙΟ Τ.Κ.21100

Αλλαγές και επιστροφές γίνονται επίσης δεκτές με την απόδειξη αγοράς από τα καταστήματά μας, Ναύπλιο (Αμαλίας 26) και Πειραιά (Ακτή Ποσειδώνος 26)

κατόπιν επικοινωνίας.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το κατάστημά μας στο 2752025643.
  • το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
  • το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).
  • το προϊόν βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με αυτήν που παραλήφθηκε.

Σε περίπτωση αλλαγής κάποιου προϊόντος, η διαδικασία επιστροφής πρέπει να γίνει με την εταιρία Acs και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το κατάστημα Gatzelis-shoes (χρέωση παραλήπτη). Τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος, αν δεν επιθυμείτε να γίνει αντικατάσταση με κάποιο άλλο προϊόν, μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων.

Όλες οι επιστροφές ελέγχονται και εντός 7-10 εργάσιμων ημερών επιστρέφεται στον καταναλωτή η αξία των προϊόντων, μείον το κόστος των μεταφορικών.

Στην περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή το κόστος μεταφορικών που αφαιρείται από το επιστρεφόμενο ποσό είναι 7€, ενώ σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό το κόστος είναι 5€.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες στη σελίδα των προσωπικών δεδομένων μας.